Влез в акаунта си

ОТКРИЙТЕ КАКВО ПРАВИ ЛАЙФ КОУЧЪТ И КАК МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ОТ ПОЛЗА

Може да имате предимство, но имате ли всичко необходимо, за да останете нащрек? Повечето от нас знаят какво да правят, но не предприемат действия, за да следват целите си. Казваме си, че не сме достатъчно умни. Не сме достатъчно силни. Достатъчно смели. Това, което ви спира, не са вашите възможности – това е страхът от провал.

Mahama

Нормално е да се страхувате, но не е нормално да позволите на страха да ви спре. Лайф коучингът ще ви помогне да си поставите цели, да установите какво ви спира и да се научите да преодолявате страха. С услугите на лайф коучинга ще се научите как да предприемате масирани действия и да се ангажирате във времена на несигурност. Ако искате да издигнете живота си на следващото ниво, може би се чудите: „Какво е лайф коучинг? Може ли да ми помогне?“ Намерете отговора, когато излезете от зоната си на комфорт, където се случва истинският растеж, и започнете да живеете необикновен живот още днес.

Mahama

КАКВО Е ЛАЙФ КОУЧ?
Лайф коучът е човек, който е професионално обучен да ви помогне да използвате максимално потенциала си и да постигнете желаните резултати. Той е като приятел, който ви подкрепя, и доверен съветник в едно. Лайф коучингът ще ви подтикне да определите целите си, ще ви държи отговорни и ще ви окуражава по време на пътуването ви към по-добра версия на самите вас.

И така, какво прави лайф коучът? Лайф коучът ви помага при конкретни професионални проекти, лични цели и промени в много области на живота ви. Те ви помагат да се развивате, като анализират настоящата ви ситуация, идентифицират ограничаващите ви убеждения и други потенциални пречки, с които се сблъсквате, и разработват индивидуален план за действие, който да ви помогне да постигнете желаните резултати.

mahamaslifeschool

Тони е пионер в областта на лайф коучинга преди повече от 40 години. Неговите коучове по резултати са единствените, обучени в патентованите техники и методологии на Тони Робинс, които са помогнали на милиони хора по света да променят живота си завинаги. Тони работи само с такъв тип лайф коучове, които са показали дълбоко разбиране на неговите стратегии и принципи, като например емоционалното свързване с целите, как езикът, който използваме, има силата да променя живота ни и идентифицирането на негативните модели, които ви задържат.

махама училище

За разлика от други програми за коучинг, коучингът за резултати на Тони Робинс отива отвъд стратегията и наставничеството. Ако ви се струва, че се питате: „Какво е треньор по живот?“, вместо това се запитайте следното: „Какво е коуч по резултати и какво може да направи за мен?“ Вашият треньор по резултати ще ви помогне да влезете във възможно най-доброто психическо състояние, за да се справите с целите си. Вашият треньор знае, че умът е ключът към вашия успех.

mahamaslifeschool

Дори една страхотна стратегия няма да успее без правилната нагласа за нейното прилагане. Коучингът по резултати ще ви помогне да определите и откриете своя личен успех. Коучовете по резултати на Тони Робинс са специализирани в това да ви помогнат да идентифицирате лошите мисли и поведение, да разчупите негативните модели и да ви подтикнат да постигнете и надминете желаните резултати.

Махама

Спестете си десетилетия на опити и грешки с услугите на лайф коучинг, които ще ви покажат тайните на Формулата на крайния успех на Тони. Ще научите, че никога не ви спира липсата на ресурси – това е липсата на находчивост. Започнете да откривате инструментите и стратегиите, с които разполагате, и бъдете по-отговорни, за да постигнете трайни резултати в най-важните области на живота – личностно израстване, бизнес, здраве, финанси или лични взаимоотношения.

Ръчно подбрани и обучени по патентованите методики за житейски коучинг на Тони Робинс, нашите треньори по резултати ще ви дадат възможност да се фокусирате, да прозрете и да се отчитате, за да постигнете постоянните резултати, които желаете. Всеки треньор по резултати преминава над 250 часа обучение годишно, за да се увери, че е експерт в същите стратегии, използвани от Тони. Ако имате желание да достигнете върховите си постижения и да постигнете трайни резултати, тогава коучингът е за вас.

Махама

Все още се чудите: „Какво е лайф коучинг?“ Или сте готови да разговаряте с коуч? Тони предлага безплатна 30-минутна стратегическа сесия, за да можете сами да видите какво прави един лайф коуч. Само за една мощна сесия ще:

махама училище

получите абсолютна яснота за основните си цели през следващата година
изолирате и преформулирате ограничаващите убеждения, които са ви възпрепятствали
Изготвите план за действие за постигане на конкретните си резултати
Не е нужно да се задоволявате с живота, който живеете – използвайте лайф коучинга, за да достигнете върховото си ниво на представяне и да започнете да постигате трайни резултати още днес!