Влез в акаунта си

Хотели за домашни любимци за пътуващи стопани

Хотели за домашни любимци за пътуващи стопани

Хотели за домашни любимци. Te са неразделна част от семейството, но има случаи, в които няма как да ги вземем с нас.  Причините могат да бъдат много и най-различни като някои от тях са, че не навсякъде в България. По света можете да се настаните с куче или пък просто искате малко време за вас, без да се наложи да обгрижвате, когото и да е било, в продължение на няколко дни.

Тогава идва въпросът „Кой ще гледа кучето?“.  Да го оставим на грижите на приятели и познати не винаги е варианат, а да е само у дома дори с достатъчно храна е просто изключено. За това може да потърсите подходящ хотел за домашни любимци.

хотели за домашни любимци

Днес съществуват десетки хотели за котки и кучета, които предоставят чудесни грижи за домашните любимци. Гарантират спокойствието на стопаните им.

Различните собственици на подобен тип съоръжения предлагат различни услуги. Изберете подходящата, спрямо нуждите на четириногия си приятел.

Как да изберем подходящите хотели за домашни любимци?

Добре е преди да се спрете на конкретен хотел, за който само сте чели в интернет е лично да го посетите. За целта вземете и кучето си, защото така ще видите дали то е благоразположено към хората. Все пак най-вероятно те ще се грижат за него.

Следете реакциите му и огледайте добре материалната база. За съжаление не всеки хотел за кучета разполага с достатъчно добро оборудване, просторни клетки и място за игра. Преценете добре обстановката и чак тогава вземете крайно решение.

хотели за домашни любимци

Преди да настаните животинката си в хотел за домашни любимци е необходимо да подготвите набор от данни, които ще подпомогнат неговото правилно обгрижване.:годишна винетка

  • Разкажете повече за вашия домашен любимец. Опишете добре неговият темперамент и специфични навици.  Обяснете, в каква обстановка е свикнал да спи и играе, за да му бъдат осигурени условия максимално близки до домашните. Избегнете излишен стрес.
  • Всяко куче име индивидуален хранителен режим, който е добре да споделите, за да няма разминаване с часовете и количеството на храненията му.е-винетка
  • Пригответе му любимите принадлежности, с чиято помощ ще се чувства по-сигурно и защитено.
  • Изключително важно е да оставите координати на ветернинарния лекар и клиниката, в която водите опашаткото. По време на отсъствието ви могат да се случат непредвидени неща, за които отговорникът от хотела за кучета трябва да се погрижи.
хотели за домашни любимци

Имайте предвид, че голяма част от лицензираните хотели за кучета са резервирани за месеци напред. Добре е да запазите своето място, възможно най-рано. Това е начинът да осигурите място за домашния си любимец в хотела, който би му допаднал най-много. По време на престоя си кучето ви ще получава редовни разходки, време за социализация с други кучета, разнообразна храна и добро лично отношение.

Какво да предприем преди да ги оставим в хотел за домашни любимци?

При раздялата с домашния любимец трябва да бъдете максимално спокойни и уверени. Той ще се чувства комфортно, защото го оставяте в ръцете на хора, които също обичат и ценят животните. Не се колебайте да позвънявате редовно на служителите, за да питате как е вашето куче. Но не е добре да прекалявате, в крайна сметка то е на хотел за домашни любимци, за да си починете Вие, а то да срещне нови приятели.

Прочетете повече и за груминга в нашата блог статия.

Ако търсите подходящи аксесоар, храна, груминг, хотел или ветеринарна клиника за Вашия домашен любимец, тогава може да посетите нашия сайт PetWorld.bg. В него ще откриете всичко необходимо за Вашия любимец.

Вижте още интересни публикации от vetworld.bg:

Йоркширски териер | Грижи за здравето

Западнохайландски бял териер | Грижи за здравето

Бултериер | Грижи за здравето

Научи още за домашния любимец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *